Isabel Steinmeijer

Graag wil ik mij aan je voorstellen. Mijn naam is Isabel Steinmeijer en sinds januari 2010 heb ik mijn praktijk Bekken in Balans.

Na het afstuderen van de fysiotherapie opleiding in 1997 ben ik mij gelijk gaan specialiseren in de zwangerschapsbegeleiding. Daarna heb ik verschillende opleidingen gedaan om vervolgens in september 2005 te worden geregistreerd als bekkenfysiotherapeut. Vanaf 2000 ben ik al werkzaam in het bekken(bodem) gebied en zit ik in verschillende intercollegiale werkgroepen en doe ik intervisie. Bij- en nascholing vind ik erg belangrijk om mijn kennis en ervaring up to date te houden om zo de beste zorg te kunnen leveren.

De kinderbekkenfysiotherapie opleiding heb ik in 2012 afgerond en dat maakt mijn kennis samen met de ZwangerFit tot een compleet en uitgebreid kennis pakket. Het samen met de patiënt zoeken naar balans om zijn/haar klachten onder controle te krijgen is iedere keer een nieuwe uitdaging en puzzel om op te lossen. De voldoening die ik daar uithaal is groot en maakt dat ik graag naar mijn werk ga.

Mirjam Huiskes-Sloots

Mijn naam is Mirjam Huiskes-Sloots en ik ben sinds 1999 werkzaam als fysiotherapeut. In 2000 heb ik de opleiding voor de bekkenbodem afgerond en 2 jaar later de cursus bekkenklachten rondom de zwangerschap en bevalling. Sinds september 2005 ben ik geregistreerd bekkenfysiotherapeut.

Voordat ik bij Bekken in Balans kwam werken heb ik in verschillende praktijken in loondienst gewerkt. Ik ben trots op mijn vak, ik volg met plezier alle nieuwe ontwikkelingen in de vorm van bij-en nascholing, het samenwerken en begeleiden van clienten geeft mij een voldaan gevoel.